Jeres kærlighedsløfte Hva’ fa’n er det vi siger ja til? - 17. maj 2011

 

 

Månedens foredrag:

Jeres kærlighedsløfte

Hva’ fa’n er det vi siger ja til?

v/Lotte og Misha Sakharoff

 

Når vi bliver kærester, når vi bliver forlovet, gift eller indgår partnerskab og vælger at bo sammen, dele børn m.v.? I kernefamilier, bonusfamilier, med eller uden hund – som hetoroseksuelle eller homoseksuelle – på tværs af kulturer og religion måske...

Hvad er det vi reelt går ind til - ved vi det? Og får vi talt om det?

Hvorfor bliver vi gift? Og hvorfor vælger vi at indgå i den mest udfordrende relation af alle - kærlighedsrelationen? Hvorfor vælger vi på denne måde at committe os til et andet menneske - med livet som indsats?

...og hvordan fører vi det så ud i livet???

Det nye koncept "Powerof2 - Jeres Kærlighedsløfte" går lige ind i hjertekuglen af dette spørgsmål - for at besvare det - på en personlig måde. På Jeres måde!

 

Onsdag den 17. maj 2011 kl. 19.00 – 21.30

Lotte og Misha Sakharoffs indfaldsvinkler til Kærlighedsløftet er baseret på deres egne erfaringer med mange facetter af kærlighedslivet, herunder en dagligdag præget af bonus-familierelationer, multikulturelt bagland, kronisk sygdom, stress m.v.

 

Parret tilstræber at skabe et engageret og energifyldt foredrag med fokus på de praktiske aspekter af Kærlighedsløftet og anvendelsen heraf i et parforhold/en relation. Hands-on inspiration og dialog! Læs mere på: www.powerof2.dk.

Skrmbillede_2011-01-16_kl._15.51.00

Pris: 100,00 incl. kaffe, te og lidt godt til ganen.

Sted: Overgade 14, 2, 5000 Odense C

Tilmelding: Colette Markus, tlf.2126 5257  eller e-mail: colette@markus.dk senest 9/5


 

 

 

Se fotos